Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data/sites/web/herkonwheelsnet/www/wp-includes/kses.php on line 1744
>

1x winst en 1x verlies in Lede

Zaterdag 25 november stond het 3de toernooi in de landelijke competitie op de kalender.
Tegenstanders Bevers Oedelem en BC Lede.

In onze eerste wedstrijd hadden we weinig moeite met de ploeg uit oedelem en konden daardoor ook al onze nieuwe spelers veel laten spelen, en ook konden ze allemaal scoren !!! uitslag Hubo Limburg United on Wheels – Bevers Oedelem 50 – 20.
Onze 2de wedstrijd zou van een ander en moeilijker kaliber worden zo wisten we op voorhand. En dat bleek ook al meteen te kloppen we speelden een zeer slechte eerste helft en keken op slag van rust tegen een 20 punten achterstand aan.
Maar na de rust en wat aanpassingen in ons spel en een paar wissels vochten we ons helemaal terug in de wedstrijd. op 2 minuten van het einde stonden we zelfs weer gelijk !!!
Helaas konden we in de beslissende fase door een foutief gestopt shot, en een gemiste vrijworp de verlenging niet uit de brand slepen…. uitslag Hubo Limburg United on Wheels – BC Lede 43 – 46