Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data/sites/web/herkonwheelsnet/www/wp-includes/kses.php on line 1745
>

4de keer helaas ook niet de goede keer…

De laatste wedstrijd tegen Gembo, de laatste kans om de ongeslagen leider te verslaan…
Helaas liep het anders.
De eerste helft konden we goed in het spoor van Gembo blijven, Q1 eindigde met een minimaal verschil van 13 – 14 in het voordeel van Gembo. Het tweede met 22 – 25.
Maar na de rust speelde Gembo een zeer goede defence en press, bij ons kwamen daardoor veel ballen niet goed aan met veel balverlies tot gevolg.
Q3 was er eentje om heel snel te vergeten, met een 0 -14 van Gembo keken we op het einde tegen een 22 – 39 achterstand aan. Q4 was dan weer iets beter maar de achterstand konden we niet meer goedmaken. Gembo wint zo ook de 4de confrontatie en blijft nog steeds ongeslagen met een 14 op 14.

In het publiek zaten ook onze nieuwe sponsors van BlueCie, zij zagen een mooie wedstrijd, helaas zonder overwinning.
Maar we willen hen nogmaals bedanken voor hun steun aan de ploeg, BlueCie BEDANKT !!!