Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data/sites/web/herkonwheelsnet/www/wp-includes/kses.php on line 1744
>

Leuven Bears 15/01/2017

Op 15 Januari kwamen we gelukkig wegens het niet zo slechte weer toch nog onder een aflassing van de wedstrijd uit.
De wedstrijden van de dag ervoor waren wegens het weer wel afgelast geweest.

Vol goede moed maakten we de korte verplaatsing naar Rotselaar.
De wedstrijd begon zoals meestal in Leuven redelijk agressief en hectisch. Onze shots vielen niet echt en we toonden ons ook zelf niet agressief genoeg in verdediging, met als gevolg dat beide ploegen geen echte stempel op de wedstrijd konden drukken. Q1 15 – 15
Het 2de kwart liep al wat vlotter maar ook nog niet wat het zijn moest. Wel speelden we beter samen en werdt de in defence ook beter gepraat. Het verschil konden we echter nog niet maken.
Q2 en rusten deden we met 28 – 27
Na de rust vielen onze shots beter en konden we dankzij een aantal gemiste kansen van Leuven wel een kleine voorsprong uitbouwen. Q3 39 – 46
Q4 was een zeer goed kwarter waar we Leuven de genadeslag konden geven met een 10 – 27 en winnen doen we met 49 – 73