Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data/sites/web/herkonwheelsnet/www/wp-includes/kses.php on line 1745
>

Jammerlijk verlies in de Beker van Belgie

Zondag 29/10 kregen we het waalse RCS Natoye op bezoek in de poulefase van deBeker van Belgie, alle 5 de deelnemende ploegen spelen tegen elkaar en de nr1 en 2 van de poule spelen de finale.
We wisten dat het een moeilijke maar ook haalbare wedstrijd ging worden, en eentje die we best zouden winnen om onze kansen op de finale gaaf te houden.

We begonnen zeer goed aan de wedstrijd, speelden een strakke defence, lieten in aanval de bal het werk doen en zochten rustig naar de open kans.
Dit resulteerde in een mooie 17 – 8 op het einde van Q1.
In Q2 konden we de voorsprong uitbouwen tot maximaal 24 – 10 maar dan stokte de motor en liep het niet meer goed.
Natoye kwam terug in de wedstrijd en aan de rust was de 14 puntenkloof gehalveerd, 30 – 23 op het einde van Q2.
Q3 was hetzelfde verhaal als de laatste minuten van Q2 en Natoye kwam zelfs langszij. Q3 38 – 38
In het kaatste quarter konden we geen antwoord vinden op hun spel en ook bij onszelf wilde de bal niet meer vallen 🙁
Q4 en we verliezen helaas met 44 – 47