Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data/sites/web/herkonwheelsnet/www/wp-includes/kses.php on line 1744
>

Ondanks 2 overwinningen een matig weekend

Zaterdag en zondag stond beide in teken van basketbal. Zaterdag moesten we voor een nationale wedstrijd op bezoek bij BC Vikings Lede en zondag mochten de landelijke spelers naar Antwerpen.
Ondanks dat we 2 van de 3 wedstrijden wonnen, kon het beter, veel beter.

In Lede namen we met een onvolledige basisploeg (Jeroen in het buitenland, en Rob nog uit na een operatie aan zijn pols) toch meteen de leiding, en konden meteen een voorsprong nemen en uitbouwen. Dit gaf coach Jo de mogelijkheid veel te roteren en iedereen te laten spelen. Winnen deden we zonder problemen, maar de passing, de uitvoering van onze press, en de afwerking in het shot konden zeker beter!!! Q1 2 – 14, Q2 8 – 22, Q3 14 – 38, Q4 19 – 51

Zondag mochten de landelijke speler naar Antwerpen voor het bezoek bij Wapper. Tegenstanders Falco Gent en Wapper zelf. En meteen de eerste competitiewedstrijd voor onze nieuwe spelers Floor en Hakeem.
Falco Gent zou op papier de sterkste tegenstander moeten zijn, en dat was ook op het plein zo. Vanaf het begin was het een close game, maar ook hier was de passing en de afwerking onvoldoende waardoor we altijd op achtervolgen waren aangewezen, op slag van rust zelfs een achterstand van 7 punten. Na de rust probeerden we een press die wel werkte en waardoor we in Q3 de leiding konden nemen. Helaas in Q4 kwamen we in de laatste minuut net te kort om wedstrijd te winnen. Q1 10 – 13, Q2 20 – 27, Q3 42 – 39, Q4 en nipt verlies met 53 – 55

De 2de wedstrijd tegen Wapper was een stuk makkelijker om te winnen, maar ook hier waren dezelfde pijnpunten helaas aanwezig. Er is dus zeker nog werk aan de winkel. Q1 18 – 8, Q2 26 – 28
Q3 48 – 34, Q4 en winnen doen we met 72 – 47